ZONE E LIRE – EMISIONI 618 – TV KLAN

ZONE E LIRE – EMISIONI 618

Emision: 08.06.2018

Të ftuar:

G-Wizze – Antisistem / Burg ne Angli, droge dhe hip hop. G-Wizze ka nje mesazh te koduar
Intervista – “Kukuband”

Justina Aliaj – ‘Nga ke humbur?’ Justina Aliaj rikthehet ‘Mbretereshe’ ne TK
Intervista – “Mbreteresha Justine”

Xhesika Polo – Muzike / Xhesika Polo rikthehet me ‘vetem nje fjale’
Intervista – “Vetem nje fjale Xhes”
Intervista – “Loja me lajme”

Vin Veli – Muzike / Vin Veli rikthehet ne spanjisht me ‘te amo’
Intervista – “Te amo”
Intervista – “Loja me lajme”

Ernst Orthner – Spitali Amerikan / Po kerkon nje ortoped per se mbari?

Laert Vasili – Teater Muzikal / Neser beni ‘Dashuri me Korba’ te Amfiteatri i Liqenit
Intervista – “Loja me lajme”

Ardian Trebicka – Koncerti / Te marten me Ardian Trebicken te Amfiteatri i Liqenit
Intervista – “Trebicka recital”

Brikena Asa – Muzike / Brikena Asa vjen nga ‘Largesia’
Intervista – “Largesia”

Artan Kola – Muzike / Artan Kola rikthehet me ‘Pa dasht u ndame’
Intervista – “Na is nje here ish-i”

Agres (Emiliano Mihaj) – ‘Po ti kush je?’ Agres vjen me ‘Kush jemi ne’
Intervista – “Loja me lajme”

Kategori
ZONE E LIRE
0 Komente

Përgjigju

*

*