ZONE E LIRE – EMISIONI 635

Posta

ZONE E LIRE – EMISIONI 635

04:21 10/11/2018

Kastro Zizo, Suela dhe Arjan Çuri – Kastro vdiq! Rrofte Kastro!

Anxhela Peristeri – Anxhela me prane Zotit!

Sazan Guri dhe Aulon Kalaja – Kufiri detar me Greqine!

Balet / Zhizel te Turbina!

Ujku i Fierit kunder Ujkut te Cerrikut!


Reklama
Grupi
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
Grupi
UKT