ZONE E LIRE – EMISIONI 647

ZONE E LIRE – EMISIONI 647

15:14 09/02/2019

Kerkohet nje President per Shqiperine e Madhe!

“Nga ke humbur”? Muzike / Ana Kabashi vjen me “na thej”!

Boks / Xhuljo Vrenozi ose aventura e fierakut ne ring!

Je shtatzane? Dr Kroi dhe Dr Kati po te presin!

Balet / Te gjithe te “Dhoma 12”!

Muzike / Gazza nga Mitrovica me Bekimin nga Viena!

“Po ti kush je”? Muzike / Arkid Agua vjen me “Mirazh”!

Grupi
LAJMET

Të ngjashme
Grupi