ZONE E LIRE – EMISIONI 648

ZONE E LIRE – EMISIONI 648

10:44 16/02/2019

“E dashur vetja ime”, Eleni Kotaqi flet pasqyres!

Politike/ Neser protesta e opozites :Ja c’pritet te ndodhe?

“Kachinari”, me shume se Hard rock, me pak se metal!

Leoni dhe Ledio, dy mjeshtrat e spitalit Hygeia!

Muzike/ Nje kenge per Shen Valentin!

Silvi dhe Kelin kendojne “Hajde hopa hopa”!

Të ngjashme

Grupi

Kallezo