ZONE E LIRE – EMISIONI 649

ZONE E LIRE – EMISIONI 649

03:00 23/02/2019

Andi Bejtja kunder djegies se mandateve nga opozita. Perse?

Djegia e mandateve: Kush fiton dhe kush humbet?

Ina Gjonci – Teater / ‘Leter nje femije qe nuk u lind kurre’!

Shendeti juaj / Probleme me syte? Ja zgjidhja!

Anna Jenifer dhe Luluja zhyten me ‘Shisha bar’!

Mistiku & Paniku ia plasin ‘Bang Bang’!

LAJMET

Të ngjashme

KPT
KPT
UKT Doktori