ZONE E LIRE – EMISIONI 652!

ZONE E LIRE – EMISIONI 652!

07:51 16/03/2019

Edi Paloka dhe Arjan Curi: Intervista Ruset e PD-së!

Dhuna ne sport, spitale, shtepi / Perse humanet kane kaq nevoje te rrahen?

Kliton Roci frymezohet nga protesta studentore!

Balet: Adela dhe Anxhelo kercejne “ne maje te gishtave”!

Muzike / Rikthehet Arjan Korkaj dhe kendon greqisht!Grupi

LAJMET

Të ngjashme
Grupi