ZONE E LIRE – EMISIONI 653!

ZONE E LIRE – EMISIONI 653!

10:51 23/03/2019

Xhesika Ndoi – “Nga ke humbur”? Xhesika s’ta fal me!

Andrea Dragopulos dhe Aurel Thellimi – Muzika greke dhe muzika shqiptare!

Mentor Haziri i kendon “Hanes”!

Mesazhi i fundit i doktorit te dashuruar me Bleonen!

Erisa Dragoshi – ‘Po ti kush je? Erisa iken larg!

Perlat Sheqeri – ‘Po ti kush je?’ Furka e plakes!

Besnik Nurkollari – ‘Po ti kush je?’ Besniku deshiron…!

Arjan Korkaj – Korkaj ia merr me iso e cifteli!

Dardan Perkolaj – “Po ti kush je”? Dardani kendon “per ty’”!

Mimoza Gjoni – “Po ti kush je”? Dy shpirtra binjake!

Julian Dedja – ‘Po ti kush je?’ Jul i kendon Bonites!

Mix blind test!

Të ngjashme

Grupi

Kallezo