ZONE E LIRE – EMISIONI 661!

ZONE E LIRE – EMISIONI 661!

02:56 18/05/2019

Kriza / Debati politik i javes!

Inis Neziri – Pop / Inisi vjen me “E theve”!

Gjergj Kacinari – Rock / Kacinari vjen me “Forevermore”!

Shendeti / Kirurget plastike nga Spitali Amerikan!

Muzike / Kentina dhe Zaimi vijne me “Lema zemren”!

Muzike / Rezarta na sjell nje “Nuse malesore”!


Grupi
LAJMET
Të ngjashme
Grupi