Zone e lire – Emisioni 674

Posta

Zone e lire – Emisioni 674

08:21 21/09/2019

Anxhela Peristeri i kendon shpirtit!

Saimir Tahiri, i pafajshem apo prokuroria s’kishte prova!

UET-Kryeson mjeksia, ja renditja e degeve!

Muzike/Fabby vjen me “C’est la vie”!

Muzike/Miki dhe Tiso vijne me “Lamtumire”!


OTP
Reklama
Grupi
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
AZHBR
UKT
Grupi
UKT