Zone e lire – Emisioni 676

Posta

Zone e lire – Emisioni 676

06:04 05/10/2019

Ndoka: Rama tren rangall. Rama: Nardi ne mes, kush ka te drejte!

“Jason Statham” dhe “James Bond” sonte ne zone e lire!

“Bilbili” i Permetit/ Vaske Curi i kendon thithkave!

Post-termeti/ Siguroni pronen qe te jeni njerez te lire!

Muzike/Zyle dhe The Boys!

Muzike/ Oreta dhe Xheisara vijne me “Mashalla”!

Muzike/ Dy Step vjen me “Amore”


Reklama
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
UKT

Grupi