Zone e lire – Emisioni 680

Posta

Zone e lire – Emisioni 680

04:57 01/11/2019

A do pajtohen nje dite Batoni me Doktorin?

Ruzhdi Metali: Me gjithe keto kancera qe vijne verdalle!

Ernildi ose historia e piktorit autik nga Elbasani!

Muzike / Ja kenga e re e Xheisares te kenga magjike!

Kujtim Prodani: “Xhelozia” e babait dhe show im te Turbina!

Muzike / Ja kenga e re e Albana Azizit!


Reklama
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
UKT

Grupi