Zone e lire – Emisioni 688!


Zone e lire – Emisioni 688!

01:16 28/12/2019

Bilanci i 2019/ Opozita djeg mandatet, mire apo keq?

Zhaklin Lekatari: Tabute e Zhakut!

Pajtim Struga, rikthehet me “Nondajen”!

Visjan Ukcenai/ Shot, muzike me depresion dhe vrasje!

Muzike/ Te gjithe gabojne…

Muzike/ Xhorxhio i kendon familjes!
Të ngjashme