Zone e lire – Emisioni 690!


Zone e lire – Emisioni 690!

01:35 18/01/2020

Reforma zgjedhore bashkon Bashen dhe Ramen!

Muzike/ Nela vjen super sexy me “Plasni”!

Muzike/ Marsi vjen nga Athina “La Caza de Papel”!

Muzike/ Rusi dhe Dj Joni sjellin “Sofine”!

Muzike/ Arditi vjen me “Puro”!

Muzike/ Rildi vjen me ” Jeta vazhdon”!

Muzike/ Klevi vjen me “Mos u dorzo!
Të ngjashme