Zonë e lire – Emisioni 693!

Zonë e lire – Emisioni 693!

02:00 08/02/2020

KCK/ ANTI-KCK/ OFL/ GLE/ MLQ/ PPP/ A e ha populli sapunin per djath?

Putain! Me gjithe keto kancera e corona virusa qe vijne verdalle!

Live/ Strip/ Sensualitet/ 4 elements!

Muzike/ Stine rikthehet me 5 klipe!

Muzike/ G-Bani vjen me “Pare edhe femra o lale”!

Muzike/ Vato i kendon Monrose!

Muzike/ “Pergjithmone” nga Silvana Rusi!

Muzike/ Luluja vjen me “Falem”!

Free Style ne zone e lire nga Brama dhe B-Twins!
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi