Zonë e lire – Emisioni 699!

Zonë e lire – Emisioni 699!

00:43 21/03/2020

Corona Time/ Pako e Rames apo pako e Bashes?

Arjan Harxhi – Corona Time/ Koha e doktorit!

Corona Time/ Muzike ne karantine!

Cirk Time/Vellezerit Balla live nga taraca e shtepise ne Farke!

Corona Time/ Seksi ne karantine!

Corona Time/ Me gjithe keto corona qe na vijne verdalle

Arjan Curi – Corona Time/ Koha e filozofit!

Genald Hajdini – Corona Time/ Menuja e Genardit dhe Soniles!
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi