Zonë e lire – Emisioni 700!

Zonë e lire – Emisioni 700!

09:01 28/03/2020

Arjan Curi – Ja cfare na meson antikiteti per pandemite!

Baton Haxhiu – Batoni, Albini dhe Los Gringos!

Pellumb Pipero – Super Pipero!

Genard Hajdini – Koha e Genardit!

Gentian Stroni – Sa te rrezikuar jane mjeket?

Majlind Lazimi – Sa do zhytet ekonomia?

Agron Shehaj – Flet Agron Shehaj nga Italia!

Neritan Licaj – Europa Nostra: Teatri Kombetar nuk do te prishet!

Të ngjashme

Grupi

Kallezo