Zonë e lire – Emisioni 707!

Zonë e lire – Emisioni 707!

03:45 16/05/2020

Anila Denaj perballe Arjan Curit: Perse qeveria i dha lemoshe shqiptareve!

Teatri Kombetar/Ramsi e shemb dot? Ramsi nuk e shemb dot?

Korona-Bilanci/ A do rikthehet ne vjeshte?

Korona-Filozofi/C’na meson historia e pandemive?

Humor vlonjat nga Big Show!

Martesat gay dhe legalizimi i kanabisit/Pro apo kundra?

Të ngjashme

Grupi

Kallezo