Zonë e lirë – Emisioni 729!Zonë e lirë – Emisioni 729!

01:50 21/11/2020

Inceneratoret e Rames/Bellanica e bashes/Deshtimi me BE dhe covid-19!

Botokset e ekranit/Zhaklina lekatari ja perse ma shpifin?

Muzike/ Era Rusi vjen me “zjarri im”!

Personazh i pazakonte/Rikthim i bujshem/ Quhet Ben Ali!

Revolta 30-vjecare e armikut te Eqerem Cabejt!

Muzike/ Alban Hoxhaj: “Force ne furtune”, gati per karantinen nr 2!


Të ngjashme