Zyrat e aplikimit për karta ID, të hapura dhe të shtunën

Zyrat e aplikimit për karta ID, të hapura dhe të shtunën

15:00 23/08/2019

Ministria e Brendshme njofton se zyrat e aplikimit për dokumente identiteti do të qëndrojnë të hapura edhe të shtunave, me qëllim që qytetarët dhe emigrantët të kenë më shumë mundësi aplikimi dhe njëherësh të kursejnë kohë të vlefshme.

Zyrat e shërbimit të qytetarëve në Policinë e Shtetit si dhe zyrat e Gjendjes Civile do të jenë gjithashtu të hapura të shtunave, duke krijuar kështu lehtësira për çdo shtetas që ka nevojë për rinovimin e dokumenteve të identitetit.

Ministria e Brendshme u bën thirrje të gjithë qytetarëve që këtë vit u skadojnë dokumentet e identitetit, të aplikojnë për karta ID dhe pasaporta biometrike, pasi që nga muaji tetor 2019, do t’ju kushtëzohet shërbimi pa u pajisur me kuponin e aplikimit.

LAJMET
Të ngjashme

KPT
KPT
UKT