NENE – EPISODI 1

Serial: 11.09.2017

Një dramë rrënqethëse për një grua të rritur jetime dhe një vogëlushe ëngjëllore që
keqtrajtohet në shtëpi.

Zejnep e rritur e vetme, pa nënën e saj që e urren miqësohet me Melek, një vajzë e qeshur e cila fsheh brenda një dramë të madhe.

Jeta e Zejnep ndryshon përgjithmonë, teksa ajo bëhet dëshmitare e një keqtrajtimi mizor.

Ajo duhet të bëhet shpëtimtarja e Melek duke u bërë nëna e saj.

A do të mundet Zejnep të ndryshojë jetën e Melek?

Serial emocionues me një kast të jashtëzakonshëm aktorësh.

Kategori
NËNË
0 Komente

Përgjigju

*

*


Emisione