13:3022:00 21:00 21:00 21:00

  20:0520:0520:0518:30

  17:0517:0517:0517:20

  •   06:5912:1512:1512:15


Edicioni informativ


Emisionet

Sot ora 06:59

Sot ora 12:15

Sot ora 17:05

Sot ora 20:05

Sot ora 22:00

Të gjitha

  • Një grua u rrëmbye në mes të aeroportit, ku sapo kishte zbritur dhe askush nuk e vuri re. 39-vjeçarja nga Hong Kong, Jincai Chen, zbriti në aeroportin Suvarnabhumi, në...
  • Një grua 70-vjeçare pretendon se është shtatzënë me fëmijën e saj të tetë. Maria de la Luz nga Meksika, thotë se është në muajin e gjashtë të shtatzanisë dhe...