ERTUGRUL – EPISODI 199

Serial: 14.02.2017

Një mesazh vdekjeprurës po përgatitet.

Kush është marresi i kësaj letre?

Turguti vazhdon ti shërbejë Ertugrulit dhe vihet në ndjekje të mesazherit.

Skllavi i Ertugrulit ka zbuluar vendin ku ka ar, një lajm i mirë ky për të ardhmen e fisit Kaja.

Kategori
ERTUGRUL
0 Komente

Përgjigju

*

*

Të Lidhura

 • ERTUGRUL – EPISODI 209

  Mes dy grave ka nisur një konkurencë dhe zenka deri në kërcënime. Aslihan tashmë betohet për hakmarrje. Mbledhja e bejlereve kryesuar nga Ertugrul ndërpritet nga një armik i paftuar....
 • ERTUGRUL – EPISODI 208

  Cili është plani i ardhshëm i Ertugrul? Aslihan kërkon të nxjerrë mllefin e saj tek Halimeja. Ndërkohë Halimeja mëson një të vertetë të hidhur. Xhandar bej merr vesh përgjigjen...
 • ERTUGRUL – EPISODI 207

  Aslihan mezi po pret për përgjigjen përfundimtare të Ertugrulit. Çfarë vendimi do të marrë Xhandar bej? Halime më në fund fiton pak qetësi në familjen e saj teksa pret...
 • ERTUGRUL – EPISODI 206

  Dogan merr lajmin më të bukur të jetës së tij. Xhandar bej i kërkon Ertugrulit të martohet me vajzën e tij Aslihane. Si do të reagojë Ertugruli? A do...