ERTUGRUL – EPISODI 214

Serial: 05.04.2017

Ushtarët e Ertugrulit marrin përsipër të dërgojnë Helenën e bukur në shtëpi.

Gjatë rrugës një sulm i papritur mund t’u presë atyre rrugën. Dikush do ti ndihmojë njerëzit e Ertugrulit.

Vasilius është ai që nuk heq dorë nga eleminimi i Ertugrulit.

Një përleshje e madhe ndodh në pallat. Kush do ta shpëtojë Ertugrulin?

Colpan përgatit një tjetër të keqe por kësaj here ajo do të diktohet nga dikush.

Kategori
ERTUGRUL
1 Koment
 • ana hoxha
  5 Prill 2017 at 19:56
  Përgjigju

  Ertugruli eshte film shume i bukur dhe ju them te gjith njerzve qe ta ndjekin

 • Përgjigju

  *

  *