ERTUGRUL – EPISODI 245

Serial: 10.07.2017

Lajmi për misionin e Dyndar bej vjen edhe tek Urali.

Ky i fundit bën planet me Vasiliusin.

Dyndar bej dhe Dogan nisen drejt Konjas pasi marrin bekimin e Ertugrulit.

Vasilius dhe Ural i zënë pritë Dyndarit dhe Doganit.

Çfarë do të ndodhë në përballjen mes tyre?

Kategori
ERTUGRUL
0 Komente

Përgjigju

*

*


Emisione