Eminem

  • “Revenge” nga Pink dhe Eminem

    Për bashkëpunimin e ri muzikor mes Pink dhe reperit amerikan Eminem këngëtarja ka një histori për të treguar. Gjatë një interviste për Illustarted ajo ka thënë se Eminem është njësoj si çdo mashkull tjetër. Edhe pse i ka dërguar një email me dy paragrafë për bashkëpunimin, përgjigjia e tij ka...
  • Këngë kundër Trump

    Reperi Eminem ka publikuar një këngë kundër presidentit aktual të  SHBA-së. Teksti i këngës bazohet në qëndrimet që kreu i Shtëpisë së Bardhë, Donald Trump  ka mbajtur ndaj Koresë së Veriut, vendimet e ndryshme që kanë ngjallur reagime në mbarë botën apo edhe sulmet e tij ndaj lojtarëve të...
Publicitet
Emisione