siguria ushqimore

 • Siguria ushqimore, Peleshi: Sistem gjurmueshmërie nga prodhuesi tek konsumatori

  Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural do të forcojë masat për të garantuar siguri ushqimore. Ministri Peleshi cilëson më problematike baxhot në zonat e largëta dhe thotë se produkti do të gjurmohet nga prodhuesi deri tek konsumatori. Për të garantuar siguri ushqimore, ministri i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Niko...
 • STOP – EMISIONI 187 (SEZONI 3)

  Tërmeti tund sërish Tepelenën: Rama të rrojë sa malet! Kryeministri Rama u ndal sot në Tepelenë, në atë që e ka quajtur “turi i llogaridhënies”.Rama bëri humor me kryebashkiakun Tërmet Peci, duke kujtuar sloganin e fushatës së tij “Tërmeti e vetmja rrugë për Tepelenën”.Ndërsa ky i fundi ia shpërbleu,...
 • Video/ Jashtë frigoriferit dhe të skaduara… Këto janë produktet që konsumojmë përditë

  Emisioni “Stop” iu rikthye problemit të sigurisë ushqimore. Përmes një vëzhgimi të kamerave të fshehta rezultoi se thuajse të gjitha supermarketet mbajnë produkte jashtë standardeve. Produkte si kosi apo vezët gjenden jashtë afatit të skandencës ose pa barcode. Supermarketi 1 Qytetarja – Vajza, më fal! Këto vezët që janë...
 • (Pa)siguria ushqimore, “vrasësi” ynë i përditshëm

  Në fund të Gushtit, një raport i KLSH nxorri në pah se AKU nuk kontrollonte dot 1/3 e produkteve që hyjnë në Shqipëri e tregtohen në supermarkete e dyqane. Kamera e fshehtë e emisionit “STOP” monitoroi për disa ditë mënyrën e tregtimit të produkteve, që kërkojnë kushte frigoriferike. Kosi...
 • STOP – EMISIONI 6 (SEZONI 3)

  Parlamenti i ri dhe e munguara e madhe…Joleza Koka. Këto ditë nisi punimet parlamenti i ri i dalë nga zgjedhjet e 25 qershorit.Njëlloj si në ditën e parë të shkollës, deputetët ishin veshur me kujdes e shfaqnin emocionet e fillimit të rrugëtimit.Gazetarët e “Stop” kanë realizuar intervista me humor...
 • Kimikatet në bujqësi rrezik i lartë për kancer

  Këmbanat e alarmit që u bie drejtori i Institutit të Shërbimit Higjeno – Sanitar në Lushnje kanë filluar të dëgjohen për përdorimin pa kriter të hormoneve, pesticideve dhe stimulantëve në bujqësi. Tregtarët e pranojnë se prodhimet që marrin nga fermerët nuk janë të kontrolluara dhe se qytetarët nuk kanë...
Emisione