FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 215

Serial: 16.04.2017

Çfarë do të ndodhë në përballjen e Xhihanit me Burhan?

Xhansu mendon për të ardhmen e saj si nënë.

Debate të rradhës do të ketë mes Dilarës dhe Asuman. E tërbuar nga inati Asuman bën valixhen gati. Ku do të shkojë ajo?

Ozan shkon për vizitë te Xhansu dhe Deniz.

Burhan takon sërish Ozkanin duke i kujtuar misionin e tij. A do të mundet ky i fundit ti vijë në ndihmë?

Harun gjen vendndodhjen e Asuman. A do të kthehet ajo në shtëpinë e Dilarës?

Duket se mes Mit’hatit dhe Hazall ka filluar të ketë pëlqim.

Çfarë rezultati do të japin analizat e Xhansusë?

Kategori
FATE TE KRYQEZUARA
0 Komente

Përgjigju

*

*