FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 220

Serial: 30.04.2017


Harun luan kartën e tij të fundit për të treguar se kush është. A do të mundet ai të rekuperojë marrëdhënien e tij me Dilarën?

Xhihan dhe Dilara do të debatojnë ashpër në telefon. Harun nga ana tjetër xhelozohet gjithnjë e më shumë për afrimitetin mes tyre.

Pas shumë përpjekejeve më në fund Deniz pranon të takojë babain e tij.

Mit’hat i shfaq Hazallit bukurinë e një jetë të thjeshtë. A do të mundet ajo të përshtatet?

Xhihan gjen gruan misterioze ne jahtin e tij. Cila është loja e saj?

Në mbledhjen e bordit, të vërteta të reja gozhdojnë Hazallin. Çfarë do të ndodhë?

Kategori
FATE TE KRYQEZUARA
0 Komente

Përgjigju

*

*