FATE TE KRYQEZUARA – EPISODI 248

Serial: 02.07.2017

Dilara gjendet në shtëpinë e familjes së Emresë. Ajo propozon një shumë të majme në këmbim të foshnjës.

Propozimi është i parezistueshëm, por a do të mundet Dilara tja dalë mbanë?

Xhansu pret me padurim lajme nga mamaja e saj. Kush do të jetë në prag të derës?

Hazall duket se më në fund ka rekuperuar marrëdhënien me Ozkanin. Ajo e takon në shtëpinë e fëmijërisë duke sjellë në mend mijëra kujtime.

Baba e bijë rigjenden pas kaq shumë vitesh.

Xhihan darkon me Rahmi dhe Ozan, por ky i fundit ende i mban mëri për afrimin me Harunin.

Kategori
FATE TE KRYQEZUARA
0 Komente

Përgjigju

*

*


Emisione