HAKMARRJE – EPISODI 23

Serial: 03.05.2017

Targeti i rradhës së Jamurit është autori i famshëm Seçkin Ishik, i cili ka tradhëtuar babain e saj, pavarësisht se ishtë në dijeni të fakteve. Çfarë ka bërë ai në të shkuarën?

Ryzgar është i befasuar nga ato që Selen tha lidhur me Adil Çelik dhe përpiqet të mësojë më shumë rredh çështjes.

Përse do të debatojnë Jamur dhe Emre?

Xhemre ka rënë shumë nga mësimet dhe Barësh përpiqet të ndihmojë.

Hakan shkon për vizitë te Selen.

Shahika i kërkon Seçkinit që të mësojë më shumë lidhur me Derin. A do të pranojë mikesha e Jamur të japë intervistë për të?

Nga ana tjetër Jamur dhe Hakan përpiqen të marrin sa më shumë informacion nga Seçkin.

Divorci mes Haldun dhe Shahikës bëhet gjithnjë e më i tensionuar dhe Emre gjendet mes dy zjarreve.

Kategori
Hakmarrje
0 Komente

Përgjigju

*

*