HAKMARRJE – EPISODI 25

Serial: 05.05.2017

Shahika shkon në shtëpinë e Jamur. Çfarë kërkon ajo prej saj?

Ende e tronditur, Jamur i kërkon Hakanit që t’i dërgojë Haludinit videon e rrëfimit të babait të saj.

Hakan përpiqet ti ndryshojë mendjen, duke i kujtuar se do të lëndonte Xhemrenë dhe Emren.

I bindur në fajësinë e mikeshës së Jamur, Seçik shkon në lokalin e Ryzgar dhe e kërcënon atë. Çfarë do të bëjë mikesha e Jamurit?

Aslli bën një vizitë të papritur te Ryzgar. Çfarë kërkon ajo prej tij?

I tërbuar nga pamjet filmike Haldun ballafaqohet me Shahikën.

Emre bën të gjitha përgatitjet për të bërë propozimin e tij për martesë.

Shahika ka dyshimet e saj ndaj Derin dhe e fton atë për darkë.

Nga ana tjetër, Jamur duhet të largojë mikeshën e saj sa më shpejt.

Kategori
Hakmarrje
0 Komente

Përgjigju

*

*