HAKMARRJE – EPISODI 27, 28 NË FOTO

Ryzgari kërkon ndihmën e Hakanit për të shikuar kasetën që ka gjetur në dhomën e Derinit.

Me ta mësuar këtë, Yamuri bën gjithçka për t’ia marrë kasetën.

Shahika ndërkohë nuk qëndron duarbosh dhe thërret vjehrrin, Sherefin, për të penguar martesën e Emresë.

A do të arrijë ta kalojë edhe këtë pengesë Jamuri, e cila do të martohet me Emrenë një orë e më parë?

Jamuri vonohet gjysmë ore në takim dhe kjo i pëlqen Shahikasë. Por si përfundon takimi?

Derini, e cila dashurohet me Ryzgarin nis t’i dalë nga kontrolli Jamurit. Çfarë do të ndodhë?

Megjithë përpjekjet e mëdha të Shahikasë për të parandaluar zbulimin e sekreteve, ato i dalin në dritë një e nga një…

Foto nga episodet 27 dhe 28 të serialit Hakmarrje, të cilin mund ta ndiqni në Televizionin Klan.

Kategori
HakmarrjeSeriale
0 Komente

Përgjigju

*

*