HAKMARRJE – EPISODI 30

Serial: 12.05.2017

Haldun përpiqet të qetësojë Xhemrenë. Çfarë do të kërkojë ai nga Barësh dhe Ryzgar?

Jamur përballet me Selen dhe gjen kutinë e saj të hakmarrjes.

Derin e kërcënon atë me armë në dorë. A do të mundet Jamur ta bindë Derin se është në anën e gabuar?

Ryzgar ka hequr dorë përfundimisht nga Derin. Ai ka bërë gati rrobat për t’u larguar.

Dita e shumëpritur e fejesës erdhi. Shahika flet me Emrenë, duke e bërë sërish konfuz.

Përse do të debatojnë Emre dhe Jamur? Teksa Emre përpiqet të qetësohet, një vizitor i papritur do të shfaqet përpara tij.

Derin takohet edhe një herë me Ryzgar, para se ky i fundit të largohet. Biseda mes tyre do të jetë e tensionuar.

Në momentin në të cilin Shahika shpall fejesën mes djalit të saj dhe Jamur, të ftuarit do të tronditen nga lajmi tragjik.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”212″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_imagebrowser” ajax_pagination=”1″ order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Kategori
Hakmarrje
0 Komente

Përgjigju

*

*