I INFILTRUARI – EPISODI 25

Serial: 06.10.2017

Davut ndjek Sarp me qëllim gjetjen e vendndodhjes së Melekut.

Sarp ja del ta mashtrojë dhe të futet në kamionin e tij. Ai i dërgon një mesazh Xhelalit duke kërkuar shkëmbimin e të rëmbyerave në një pyll pranë liqenit.

Përse Mert do të mbledhë skuadrën e policisë?

Sarp mund njerëzit e Davutit dhe shpëton Eilem dhe Fusun.

Nga ana tjetër, Melek shkon me makinën e saj te vendi i shkëmbimit. Cila është e shkuara e Xhelalit dhe mamasë se Melekut?

Sarp çon familjen e tij në një shtëpi të re.

Jeshim i thotë Melek se nuk beson aspak që ajo ka qënë e rrëmbyer nga Sarp. Si do të reagojë Melek?

Kategori
I infiltruariTë gjitha
0 Komente

Përgjigju

*

*