I INFILTRUARI – EPISODI 49

Serial: 09.11.2017

Gjatë kohës që Sarp vazhdon të godasë veten me pistoletën bosh, ai dhe Xhelal mësojnë për rrëmbimin e Melek.

Ish-gruaja e Jusuf kërkon ndihmën e tij për të ndihmuar djalin e saj që është futur në rrugën e gabuar. Çfarë fsheh Serap?

Në kundërshti të urdhërave të Xhelal, Sarp rrëbehet të shpëtojë Melek.

Xhelal dhe njerëzit e tij po shkojnë drejt një kurthi. Një depo do të shpërthejë.

Melek sheh situatën nga larg dhe e dëshpëruar mendon se Xhelali do të vdesë. Çfarë do të ndodhë?

Kategori
I infiltruari
0 Komente

Përgjigju

*

*