I INFILTRUARI – EPISODI 6

Serial: 11.09.2017

Eilem gjendet në shtëpinë e Mertit. Ai i rrëfen një pjesë të dhembshme të së shkuarës së tij.

Në mbrëmje Sarp shkon te Melek për ti kërkuar falje.

Mert detyrohet të shohë ngjarjen i fshehur. Ai paralajmëron Melek që të ketë kujdes nga Sarp.

A do të mundet Sarp të gjejë një zgjidhje për detyrimet financiare të së ëmës?

Mafia dhe policia niset njëkohësisht në drejtim të Omerit.

Mert dhe Sarp janë përballë njëri-tjetrit. Kush do të dalë i fituar?

Kategori
I infiltruari
0 Komente

Përgjigju

*

*


Emisione