I INFILTRUARI – EPISODI 63

Serial: 30.11.2017

Alianak dhe Sarp humbasin të tëra paratë që Xhelal u kishte dhënë.

Sarp është dyshues ndaj rrethanave në të cilat ndodhet e mendon që është një kurth. A është ky një test nga ana e Xhelalit?

Davut rrëfen ndjenjat e tij ndaj Melek. Si do të reagojë ajo?

Jashar çohet me urgjencë në spital. Cili është informacioni që ai rrëfen për Xhelal?

Mert dëgjon gjithçka. Melek ende ka nevojë të dijë nëse Sarp ka vrarë Çoskun.

A do të bjerë Sarp në gracën e përgatitur për të?

Kategori
I infiltruari
0 Komente

Përgjigju

*

*


Emisione