I INFILTRUARI – EPISODI 65

Serial: 04.12.2017

Kush është bosi i vërtetë me të cilën flet Handan në telefon?

Handan njofton Sarp se Xhelal i dha asaj çantën. Sarp dhe Jusuf tashmë kanë sigurinë e plotë se një polic punon për Xhelalin.

Jusuf fillon të dyshojë te Mert.

Eilem i thotë Mert që dyshon se Sarp është i infiltruar te njerëzit e Xhelalit. Si do të reagojë Mert?

Fusun dëgjon gjithçka dhe telefonon menjëherë Sarp. Çfarë do të ndodhë?

Melek është e vendosur të mos punojë më për Xhelal duke hapur një zyrë të re. Kush do t’i vijë për vizitë?

Eliem paralajmëron Sarp për Mert duke shprehur dyshimet e saj.

Sarp dhe Jusuf takohen. Të gjithë dyshimet e tyre bien mbi Mert.

Kategori
I infiltruari
0 Komente

Përgjigju

*

*