I INFILTRUARI – EPISODI 69

Serial: 08.12.2017

Ndërsa Davut beson se Aishe ka vdekur përmes shpërthimit, Sarp ka mbërritur në kohë duke e shpëtuar.

Me besimin e plotë që Aishe nuk do të mundet të jetë më dëshmitare, Mert e akuzon për spiune te Jusufi.

Si do të reagojë Mert kur Jusuf ta vërë përballë Aishes?

Pas justifikimeve jo bindëse, Jusuf kërkon nga vartësit e tij të fusin Mert në qeli.

Ai ka vetëm një mënyrë shpetimi: të dërgojë policinë te Xhelali.

Melek merr një telefonatë dhe vihet menjëherë në lëvizje. A do tja dalë Mert të tregojë pafajësinë e tij?

Kategori
I infiltruari
0 Komente

Përgjigju

*

*