I INFILTRUARI – EPISODI 89

Serial: 08.01.2018

Ndërsa Jusuf i kërkon Sarp që të jetë i fortë, ky i fundit i rrëfen gjithçka, përfshirë edhe faktin që Mert punon për Xhelalin.

Mert i rrëfen Xhelalit se tashmë Sarp e di që punon për të.

Dëshmitari pranon se ai që ka qëlluar Kudret, nuk gjendet në asnjë nga fotot e të dyshuarve. Jusufi futet brenda dhomës së pyetjeve duke treguar foton e Mert.

Të gjithë do të tronditen nga pohimi i dëshmitarit.

Jusuf përmes ndihmës së Sarp do të përdorë kamera të fshehta për të vërtetuar marrëdhënien mes Mert dhe Xhelal.

Si do të shkojë plani i tij?

Kategori
I infiltruari
0 Komente

Përgjigju

*

*