MARAL – EPISODI 13

Serial: 16.02.2017

Pavarësisht problemeve personale, degustimi i çokollatave shkon më së miri.

Deniz vë në zbatim planin e saj.

Italianët theksojnë pëlqimin ndaj gatimit, por nuk janë të kënaqur me dyqanin e ëmbëlsirave.

Ata duan të marrin Sarp me vete dhe ta trainojnë atë në Itali. Si do të regojë Maral nga ky lajm?

Sarp është në mëdyshje. Teksa diskuton me mamanë e tij çështjen, ai zbulon një të fshehtë të së shkuarës që do ta tërbojë. Çfarë do të vendosë të bëjë ai?

Në mbrëmje Sarp do të gjendet në derën e shtëpisë së Maral. Çfarë do të ndodhë mes të dyve?

Luna do të përballet me problematika skandali.

Kategori
Maral
0 Komente

Përgjigju

*

*

Të Lidhura

 • MARAL – EPISODI 37

  Maral gjendet në një dilemë të madhe. Duke dashur të tregohet e sinqertë, ajo takon Jigitin. Si do të reagojë ai? Nga ana tjetër, Sarp ndan shqetësimet e tij...
 • MARAL – EPISODI 36

  Përmes ndihmës së Xhanan, Maral lë takim me stilisten e famshme të Parisit. Maral do të tronditet kur të shohë se skicat e saj janë zhdukur. Kush fshihet pas...
 • MARAL – EPISODI 35

  Sjelljet e Jigit lidhur me martesën, fillojnë ta shqetësojnë shumë Maral. A do të mundet kjo e fundit t’i shpreh shqetësimet? Deniz fillon të ketë besim te Hakan, pa...
 • MARAL – EPISODI 34

  Sarp dëshpërohet thellësisht teksa është dëshmitar i propozimit për martesë që Jigit i bën Maralit. Maral pranon propozimin e Jigitit. Sarp detyrohet të pranojë propozimin e Maralit për të...