MARAL – EPISODI 26

Serial: 07.03.2017

Deniz është e shokuar teksa sheh djalin e saj si pjesë e publikut.

Ajo vendos të kthejë pas veshjet dhe mbrëmja do të fillojë.

Deniz do të jetë modelja e fundit duke i dhënë tjetër atmosferë mbrëmjes.

Si do të jenë komentet lidhur me eventin?

Duke menduar se ka situatën nën kontroll, Maral kalon më shumë kohë me Sarp.

Deniz i kërkon Sarp që të mësojë Alarën të bëjë çokollata për një set fotografik që do të realizohet.

Nga ana tjetër, Halis vendos të shesë dyqanin e pastiçerisë përmes një marrëveshjeve sekrete.

Sërish Maral gjendet mes njerëzve që do dhe punës së saj. Çfarë do të bëjë ajo?

Kategori
Maral
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione
Të Lidhura

 • MARAL – EPISODI 41

  Si do të jetë përballja mes Sarp dhe Halis? Nylifer nuk përballon dot situatën. Çfarë do të ndodhë me të? Maral merr një telefonatë. A do të mundet ajo...
 • MARAL – EPISODI 40

  A ka mundur Halis të identifikojë Sarp në kamerat e sigurisë? Sarp përpiqet të sqarojë keqkuptimet me Maralin duke i kërkuar asaj të takohen. Jigit ka shtuar dyshimet e...
 • MARAL – EPISODI 39

  Halis është i shqetësuar nga gjithçka ndodhi. I bindur në vetvete për fajësinë e Sarpit, ai do të vihet në lëvizje. Mamaja e Sarpit do të takohet me Maralin....
 • MARAL – EPISODI 38

  Gabimisht, Maral lë telefonin hapur dhe Jigit dëgjon bisedën mes Maral dhe Asllës, ku përmendet dhe Sarp. Çfarë do të bëjë ai? Halis ka probleme lidhur me pagesën e...