MARAL – EPISODI 33

Serial: 16.03.2017

Një kliente e re por plot teka dhe llastime do të jetë në qendër të vëmendjes te “Luna”.

A do të mundet Sarp të gjejë mënyrën më të përshtatshme për të plotësuar të gjitha dëshirat dhe nevojat e saj?

Maral paraqet përpara Xhanan disa skica modelesh që ajo ka punuar gjatë kësaj kohe. Cili do të jetë mendimi i Xhanan për to?

Djali i Deniz do të vijë te “Luna”. A do të mundet Halis të mësojë se i kujt është ai fëmijë?

Në mbrëmjen e Maralit nuk do të shfaqet Jigit, por Sarp. Si do të reagojë ajo?

Një propozim për martesë, mund të jetë fillimi i një jete të re.

Kategori
Maral
0 Komente

Përgjigju

*

*

Të Lidhura

 • MARAL – EPISODI 41

  Si do të jetë përballja mes Sarp dhe Halis? Nylifer nuk përballon dot situatën. Çfarë do të ndodhë me të? Maral merr një telefonatë. A do të mundet ajo...
 • MARAL – EPISODI 40

  A ka mundur Halis të identifikojë Sarp në kamerat e sigurisë? Sarp përpiqet të sqarojë keqkuptimet me Maralin duke i kërkuar asaj të takohen. Jigit ka shtuar dyshimet e...
 • MARAL – EPISODI 39

  Halis është i shqetësuar nga gjithçka ndodhi. I bindur në vetvete për fajësinë e Sarpit, ai do të vihet në lëvizje. Mamaja e Sarpit do të takohet me Maralin....
 • MARAL – EPISODI 38

  Gabimisht, Maral lë telefonin hapur dhe Jigit dëgjon bisedën mes Maral dhe Asllës, ku përmendet dhe Sarp. Çfarë do të bëjë ai? Halis ka probleme lidhur me pagesën e...