NENE – EPISODI 20

Serial: 06.10.2017

Zejnep është e mbërthyer mes urrejtes ndaj mamasë së saj biologjike dhe mbështetjes së madhe të marrë nga Gonul.

Duke mos marrë përgjigje ndaj telefonatave, Gonul shkon në shtëpinë e Zejnep, por gjen aty vetëm të motrën.

Zejnep tërbohet kur mëson këtë të vërtetë dhe niset për te Gonul. A do të mundet Gonul të kthejë përgjigjet aq shumë të dëshiruara nga Zejnep?

Xhahide sheh skenën dhe ndërhyn. Çfarë do të bëjë ajo?

Të gjendura vetëm, Xhahide i rrëfen Zejnep të shkuarën. Sule ndjen mall për Melek.

Gonul ndihet e dëshpëruar nga gjithçka ndodhi.

Kategori
NËNË
0 Komente

Përgjigju

*

*