NENE – EPISODI 43

Serial: 07.11.2017

Gonul vjen në shtëpinë e familjes së Zejnep për të parë Turnën.

Për pak momente duket sikur gjithçka po qetësohet e të tërë janë të gëzuar.

Një telefonatë e Sarp do të shqetësojë Durunë.

Komisar Sinani troket në shtëpinë e Xhahides. Çfarë do të kërkojë ai nga Sule dhe Zejnep?

Më në fund Sule telefonon Xhengiz. Çfarë do të bëjë ky i fundit tashmë që di vendbanimin e Sules?

Një rrezik i ri do të shfaqet për Turnën. Sule dhe Zejnep janë të dëshpëruara. Çfarë ka ndodhur?

Kategori
NËNË
0 Komente

Përgjigju

*

*