NENE – EPISODI 60

Serial: 01.12.2017

Në të shkuarën të gjithë njerëzit e dashur të Zejnep presin me padurim përgjigje pozitive nga mjeku.

Sule shtatëzënë, duron sjelljen e Xhengiz. Ajo gjen një letër që Turna ka shkruar për Zejnep dhe tërbohet.

Pas një muaji Zenep fillon të reagojë dhe duket sikur Turna e ndjen këtë fakt.

Zejnep fillon dalëngadalë rekuperimin e sikurse në çdo ditë qëkur ka rënë në koma, Sinan qëndron pranë saj.

Ali nga ana tjetër i jep Zejnepit dorëshkrimin e librit që do të publikojë në të ardhmen.

Xhahide takohet me Sulen. Çfarë do t’i kërkojë ajo?

Kategori
NËNË
0 Komente

Përgjigju

*

*