RUDINA – DJE NE 20 VITE OPINION; ROZI KOSTANI; VERSACE 19:69; KRISTI KARKANAQE!

Emision: 08.09.2017

Të ftuar:

Rozi Kostani- Aktore dhe regjisore

Malvina Daraku – Përfaqësuese e Versace 19.69

Kristi Karkanaqe – Street artist

Kategori
Rudina
0 Komente

Përgjigju

*

*