RUDINA – IVA ALIKO PAS DENONCIMIT; SHKURTE FEJZA DHE E BIJA!

Emision: 04.05.2017


Të ftuar:

Iva Aliko – Modele
Suela Dyrmishi – Vullnetare e Animal Rescue Albania, ARA

Shkurte Fejza – këngëtare
Gresa Behluli – këngëtare dhe e bija e Shkurte Fejza.

Kategori
Rudina
0 Komente

Përgjigju

*

*