SARASVATICANDRA – EPISODI 378

Serial: 15.02.2017

Saras përpiqet të mësojë më shumë për zonjën me të cilën ngjason Kumud.

Ndërkohë, Dani, Anushka dhe Kusum nuk ja dalin të gjejnë Kabir, i cili është zhdukur.

Saras i tregon Kumudit të vërtetën lidhur me Prashantin.

Ajo vendos të kthehet në shtëpi.

Më vonë Prashant përballet me Saras me një pistoletë.

A do të mundet ai të plagosë Saras?

Kategori
SARASVATICANDRA
0 Komente

Përgjigju

*

*


Emisione