SARASVATICANDRA – EPISODI 416

Serial: 14.03.2017

Saras i thotë familjes Desai se ka vendosur të inagurojë një shkollë ditën e ditëlindjes së Sarasvatit.

Vidia udhëzon Kumudin, Sarasin dhe Anushkën që të mos largohen nga shtëpia për disa ditë.

Kumud merr një letër nga një i panjohur.

Saras kthehet në një gjendje të pandërgjegjshme.

Kategori
SARASVATICANDRA
0 Komente

Përgjigju

*

*


Emisione